Шокиращ случай с бременна в Канада. Жената е родила пред заключените

...
Шокиращ случай с бременна в Канада. Жената е родила пред заключените
Коментари Харесай

Жена роди пред болницата, охраната отказа да отключи входната врата

Шокиращ случай с бременна в Канада. Жената е родила пред заключените порти на болница „ Сен Кроа “ в канадския град Дръмондвил рано сутринта, като министърът на опазването на здравето на Квебек Кристиан Дюбе назова случая " недопустим ".

Жената, нейният брачен партньор и двегодишният им наследник стигат на основния вход на болничното заведение, вместо да се насочат към незабавното поделение, което се намира на пет минути пешком, предава CBC.

Охранител, който по това време е бил на промяна в постройката, е забелязал фамилията и се е опитал да ги насочи с жестове на ръцете накъде да тръгнат за незабавното поделение, само че не е отворил вратата. Едва когато пациент е предизвестил личния състав на петия етаж за протичащото се, две медицински сестри са се втурнали неотложно на открито, с цел да оказват помощ на дамата, която ражда на скамейка в парка пред болничното заведение.

В изказване пред „ Радио Канада “ локалните управляващи споделят, че ревизират случилото се, като разясняват, че охранителят „ е бил отхвърлен от работа, тъй като не е съумял да помогне в тази обстановка “ и повече няма да бъде назначен в нито едно от техните здравни заведения.

От болничното заведение оповестиха, че ще трансформират своите указателни табели в двора, тъй че ясно да демонстрират на пациентите накъде да отидат, когато вратите на основния вход са заключени.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР